IKEA Handgrepen en Knoppen: Functioneel en Stijlvol

doorikeas76124

IKEA Handgrepen en Knoppen: Functioneel en Stijlvol

IKEA handgrepen en knoppen zijn handig in gebruik en passen mooi bij de keukenstijlen

Handgrepen en knoppen lijken een klein onderdeel van de keuken, maar hebben een grote impact op de afwerking en uitstraling van een keuken. Bovendien pak je ze elke dag vast.

Welke handgrepen het ook worden, ze zijn verkrijgbaar in allerlei stijlen en materialen, van geborsteld chroom tot slijtvast kunsthars. De traditionelere grepen hebben ronde hoeken en klassieke details. Ze maken hoekige keukenontwerpen zachter en geven moderne keukens een warmere uitstraling. Als je van geometrische vormen houdt, kies dan een van onze moderne handgrepen met heldere lijnen en hoeken voor een frisse, hedendaagse stijl. Voor mensen die tussen traditioneel en modern in zitten, of van allebei een graantje willen meepikken, hebben we handgrepen die elegant en trendy genoeg zijn voor een keuken die zowel huiselijk als stijlvol is.

De meeste handgrepen hebben twee maten, maar de LANSA en BLANKETT series zijn in evenveel maken verkrijgbaar als dat er kastmaten zijn. Hierdoor kunnen ze allemaal gecentreerd worden en zo uniforme lijnen creëren.

ikea handgrepen

De BLANKETT handreep is de moderne variant. Met zijn strakke lijnen en minimalistische look past deze perfect in een moderne keuken. Daarnaast wordt de BLANKETT handgreep ook vaak als een alternatief voor een greeploze keuken gekozen.

De LANSA handgreep is de klassieke variant. Met zijn traditionele ronde lijnen is het perfect te combineren met een klassiekere keuken. Maar omdat je in uniforme lijnen door kan werken is het ook een ideaal handgreep om een moderne keuken gezelliger te maken en toch rust te bewaren.

De IKEA handgrepen veranderen de uitstraling van je keuken en voegen een stukje persoonlijkheid en flair aan je kookruimte toe. Uit het ruime IKEA-assortiment kan je de knoppen of handgrepen kiezen die passen bij jouw keukenstijl. Bovendien kan je die ook makkelijk vervangen wanneer je zin hebt in een snelle en betaalbare make-over.  Alle knoppen en handgrepen voor je keuken zijn direct online te bestellen.

Over de auteur

ikeas76124 administrator

Geef een reactie