Brugman Keukens

doorikeas76124

Brugman Keukens

Een van de meest bekende bedrijven in Nederland binnen de keukenbranche is Brugman Keukens. Brugman Keukens is al een tijdje onderdeel van de Mandemakers Groep, welke met al haar dochterondernemingen samen het grootste keuken marktaandeel in Nederland heeft. Andere bekende keuken bedrijven welke binnen de Mandemakers groep vallen zijn onder andere keukenkampioen en keukenconcurrent.

De Brugman Keukens en Badkamers

Brugman verkoopt niet alleen Keukens, maar ook Badkamers. Brugman staat onder andere bekend om het afleveren van totaal pakketten. Dit betekent dat de keuken “gratis” bij u thuis geïnstalleerd wordt. Daarnaast heeft u vast weleens een reclame spot van Brugman langs zien komen op de televisie. In deze reclame spotten adverteert Brugman niet alleen met een volledige installatie, maar ook met een fikse korting op uw keuken. Ditzelfde geldt overigens voor uw badkamer. Brugman staat vooral bekend om mooie spullen en een behoorlijk goede kwaliteit. Dit is onder andere ook terug te vinden in de merken inbouwapparatuur waar u uit kunt kiezen wanneer u een Brugman Keuken aanschaft. Dit zorgt er uiteraard wel voor dat Brugman niet direct bekend staat om een lage prijs. Brugman lijkt zich dan ook met name te richten op het hogere segment in de markt.

Inbouwapparatuur Brugman Keukens en IKEA

Op haar Keuken website adverteert Brugman dat zij alle A merken apparatuur in huis heeft en u hieruit kunt kiezen. Als voorbeelden worden de merken AEG en Whirlpool aangehaald. AEG is het merknaam van Zweeds bedrijf Electrolux. Alle inbouwapparatuur van IKEA wordt eveneens door deze twee bedrijven geproduceerd. Bij IKEA staat alleen het merk van de fabrikant niet op de buitenkant van het apparaat.

U kunt hier klikken voor meer informatie over Brugman Keukens. Op deze webpagina kunt u eveneens het gratis Brugman Magazine aanvragen. Dit boek bestaat uit 56 pagina’s vol inspiratie en klanten ervaringen. Tevens staan er zowel keukens als badkamers in.

Over de auteur

ikeas76124 administrator

Geef een reactie