Bruynzeel Keukens

doorikeas76124

Bruynzeel Keukens

Evenals Brugman is Bruynzeel een van de meeste bekendere namen in de Keukenbranche in Nederland. Het aandeel dat Bruynzeel Keukens heeft op de Nederlandse markt, lijkt ieder jaar echter te slinken. Met name op de zakelijke markt is het aandeel van Bruynzeel nog erg groot. Aannemers van grote bouwprojecten laten vaak standaard uitvoeringen van Bruynzeel Keukens in hun appartementen bouwen. Qua naamsbekendheid heeft Bruynzeel misschien wel de grootste naam op de Nederlandse Keuken markt.

Bruynzeel Keukens voor de Consument

Op de consumentenmarkt lijkt Bruynzeel Keukens zich met name te richten op het hogere segment. Het bedrijf heeft ongeveer veertig vestigingen waar u als klant terecht kunt. Als het gaat om inbouwapparatuur kunt u bij Bruynzeel niet alleen terecht voor de bekende topmerken, maar ook voor het Bruynzeel huismerk. Voor Keukenbladen kunt u ook bij Bruynzeel terecht. Evenals IKEA verkoopt Bruynzeel werkbladen van kunststof en Steen Composiet. Daarnaast biedt Bruynzeel ook nog bladen van natuursteen of graniet. Naar eigen zeggen specificeert Bruynzeel zich door maatwerk te leveren. Een passende oplossing voor iedere klant. Hieronder kunt u het gratis Bruynzeel Keukenboek aanvragen, zodat u inspiratie op kunt doen met de nieuwe collecties.

Onze Mening

In onze optiek is Bruynzeel een enigszins ouderwets. De website van Bruynzeel heeft bijvoorbeeld geen webshop en het is niet mogelijk om producten via de website te bestellen. Ook de look en feel van de website voelt enigszins gedateerd aan. Ook de sturing van Bruynzeel op gaskookplaten, terwijl de toekomst toch overduidelijk bij inductie ligt, vinden wij apart. Niet alleen gaan steeds meer mensen koken op inductie vanwege de vele voordelen ten opzichte van gas. Ook vanwege de veel gezondere ecologische voetdruk van inductie, lijkt dat moreel gezien het juiste om te doen. Voor de juiste prijs kunt u bij Bruynzeel wel nog steeds terecht voor een mooie keuken.

Tip: De meeste bedrijven in de keukenbranche werken niet met vaste prijzen. Zelfs wanneer bedrijven doen overkomen alsof er met vaste prijzen gewerkt wordt, is dit toch veelal niet het geval. Uitzonderingen op deze regel lijken Scandinavische bedrijven te zijn zoals IKEA en Kvik. Onderhandelen is niet alleen een advies, maar eigenlijk een Must!

Over de auteur

ikeas76124 administrator

Geef een reactie