Superkeukens

doorikeas76124

Superkeukens

Superkeukens is een relatief jong bedrijf. Hierdoor is de naamsbekendheid nog niet te vergelijken met namen als Bruynzeel en IKEA. Toch is het bedrijf in ongeveer tien jaar tijd uitgegroeid tot een landelijk bedrijf met meer dan veertig vestigingen. Deze groei heeft onder andere snel plaats kunnen vinden door franchise nemers. Volgens Superkeukens bieden zij keukens aan van Duitse kwaliteit. Tevens stelt Superkeukens dat het bij hen niet meer nodig is om te onderhandelen, omdat zij zelf altijd de laagst mogelijke prijs direct bieden. Voor mensen die niet van onderhandelen houden, is zo’n principe erg fijn. Zelf hebben wij weinig ervaring met met dit bedrijf. In hoeverre onderhandelen dan ook echt niet mogelijk is, zouden wij u niet durven zeggen. Wel lijkt het erop dat Superkeukens echt prijs transparant is. De website oogt strak, gebruiksvriendelijk en heeft een moderne look & feel.

De inbouwapparatuur van Superkeukens

Superkeukens gebruikt met name inbouwapparatuur van het wat minder bekende merk Etna.  De kwaliteit hiervan is ons volledig onbekend. Wel is Etna inbouwapparatuur een merk dat ook door Tielemans Keukens wordt gebruikt. Naast Etna zijn in ieder geval ook de merken AEG en Siemens te verkrijgen. Superkeukens lijkt zich vooral te oriënteren op een wat lager segment dan bijvoorbeeld Bruynzeel of Brugman keukens. De prijzen zullen naar alle waarschijnlijkheid dan ook wat lager uitvallen. Evenals bij IKEA kunt u kiezen om uw keuken zelf te monteren of het te laten doen. Ook dit past in het plaatje om prijzen zo transparant mogelijk weer te geven. Het lijkt erop dat er redelijk te spelen/mixen valt met verschillende apparaten. opstellingen en merken. Of er ook gewisseld kan worden in materialen werkbladen is onduidelijk aan de hand van het foldermateriaal. Wel is duidelijk dat er ook hier verschillende kleuren te kiezen zijn. Qua prijs lijkt superkeukens zich vooral te richten op het midden segment. Dit betekent dat de keukens voordeliger uit lijken te komen dan Bruynzeel en Brugman en prijziger dan IKEA.

Als u inspiratie op wilt doen vanuit huis kan dit via de website of via het keukenboek. Deze laatste kunt u hier gratis aanvragen.

Over de auteur

ikeas76124 administrator

Geef een reactie