Ikea Garantie

De  IKEA garantie voor de Keuken Producten

Niet alle producten die u op de keukenafdeling van IKEA kunt kopen, hebben dezelfde garantie. Hieronder treft u een overzicht aan van de IKEA garantie voor de producten op de keukenafdeling.

25 jaar: Metod Keukensysteem, Personlig werkbladen, Maximera ladesysteem en Spoelbakken

10 jaar: Alle Mengkranen, Forvara ladesysteem

5 jaar: Alle apparatuur met uitzondering van budget serie Lagan

2 jaar: Op alle overige producten

Indien u reeds keuken producten bij IKEA heeft gekocht en u wilt aanspraak maken op een van de garanties, zult u worden doorverwezen naar de klantenservice. Voor kleine producten, zoals bijvoorbeeld een kraan, kunt u vaak bij lokale klantenservices terecht. Indien u de bon heeft, kunt u vaak zo een nieuw product uitzoeken. Wanneer het om producten gaat, die minder makkelijk mee te nemen zijn, zoals bijvoorbeeld schade aan het werkblad, kunt u terecht bij de centrale klantenservice 0900 4538.

LET OP! Op oudere keukenmodellen van de Faktum serie, gaf IKEA geen 25 jaar, maar 10 jaar garantie. Als u aanspraak wilt maken op garantie bij IKEA heeft u te allen tijde een aankoopbon nodig. Bewaar deze dus goed. Omdat de aankoopbon naar verloop van tijd kan gaan vervagen, adviseren wij u een foto te maken van de aankoopbon of er een kopie van te maken. Op deze manier kunt u altijd aanspraak maken op uw IKEA garantie.