Ontwerpen en de Keukenplanner

Een IKEA Keuken Ontwerpen

Je kunt je IKEA keuken ontwerpen met behulp van het 3D plan programma. Indien u een keuken bij Ikea wilt kopen, is het noodzakelijk om uw keuken eerst in het 3D programma te plaatsen. Aan de hand van deze tekening zal een medewerker van IKEA uw tekening doorlopen en advies uitbrengen. Voordat u gebruik gaat maken van het 3D planprogramma is het noodzakelijk dat u de maten heeft opgemeten van de ruimte waar de keuken in komt. Dit betekent dat u zowel de lengte, de breedte en de hoogte van uw keukenruimte moet hebben opgemeten.

Daarnaast werkt het programma gemakkelijker als u zich van te voren al bij IKEA heeft georiënteerd. Probeer alvast uit te zoeken voor welke deuren, lades, spoelbak, apparatuur enzovoorts u gaat kiezen.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste tips en Kortingsacties?


Zelf aan de slag met de IKEA Keukenplanner

Als u zelf aan de slag gaat met het programma vergeet dan in ieder geval niet een profiel aan te maken. Door een profiel aan te maken, kunt u uw tekening opslaan. U kunt er dan later thuis of bij een IKEA vestiging weer mee verder gaan. Daarnaast heeft IKEA ook uw opgeslagen tekening nodig wanneer u de keuken wilt bestellen. LET OP! Als u een profiel aanmaakt, zorgt u dan voor de volgende dingen:

  1. Uw e-mailadres mag niet al gekoppeld zijn aan een IKEA family profiel. Indien dit wel het geval is, dient u een ander email adres op te geven. Dit mag ook een fictief email adres zijn.
  2. Zorg ervoor dat u uw mobiele telefoonnummer opgeeft. Indien u dan uw wachtwoord kwijt raakt, kan IKEA u deze sms’en.
  3. Het wachtwoord dat u kiest dient minimaal uit 7 tekens te bestaan, waarvan minimaal 1 cijfer.
  4. Als u de letter vanuit het ‘ captcha’ balkje moet overtypen om te bewijzen dat u geen robot bent, houdt u er dan rekening mee dat u de letter als hoofdletter moet overtypen.

Keuken Plan Service

Indien u niet zelf de keuken wil tekenen in het 3D programma, kunt u gebruik maken van de Keuken Plan Service. Dit betekent dat u een medewerker van IKEA betaalt om uw wensen over te brengen in het 3D plan programma. In de volgende video wordt uitgelegd hoe u de 3D keukenplanner kunt gebruiken voor het ontwerp van uw keuken.

Lukt het Plannen zelf Niet?

Indien het u zelf niet lukt om een IKEA keuken ontwerp te maken, kunt u met ons contact opnemen via de email. Wij zullen in dat geval uw IKEA keuken ontwerpen. Wij zullen hier uiteraard wel een kleine vergoeding voor vragen, welke voorlopig alleen voldaan kan worden via Paypal.