Ikea Keukenplanner Service

De Ikea Keukenplanner Service

Het is bij IKEA de bedoeling dat uw keukenontwerp in de IKEA Keukenplanner terecht komt. Wanneer u niet zelf aan de slag wilt met het plan programma van IKEA om uw keuken te ontwerpen, kunt u gebruik maken van de IKEA Keuken Planner Service. Deze service biedt u de mogelijkheid om uw tekening te laten maken tegen een betaling van €69,-. Een medewerker neemt dan twee uur de tijd voor u om uw wensen om te zetten in een noodzakelijk 3D teken ontwerp in het programma van IKEA.

Ikea Keukenplanner

De Voor en Nadelen van de IKEA Keukenplanner Service

Het belangrijkste voordeel van de service spreekt eigenlijk voor zich. U hoeft zelf niet met het soms trage en ingewikkelde programma aan de slag. Bijkomende voordelen zijn dat u twee uur lang een IKEA medewerker ter beschikking heeft om u te adviseren. Wanneer u zelf met de 3D planner aan de slag aat in het plangebied van IKEA, is er vaak maar 1 medewerker beschikbaar om meerdere planners te helpen met het beantwoorden van vragen. Het nadeel van deze service is echter dat er vaste afspraaktijden zijn, welke niet altijd even praktisch zijn. Tevens vereist het maken van een afspraak vaak een aantal weken planning vooraf. Een ander voor de hand liggen nadeel is natuurlijk dat de service €69,- kost, maar dat is tegelijkertijd ook wel vanzelfsprekend.

Extra informatie over de IKEA Keukenplanner

Voor meer informatie over de IKEA Keukenplanner en het ontwerpen van een IKEA keuken, kunt u kijken op de pagina IKEA Keuken Ontwerpen. Hier vindt u onder andere de stappen die u dient te ondernemen alvorens u aan de slag gaat met het plan programma. Daarnaast vindt u handige tips voor het aanmaken van een profiel. Het kost u een paar minuten om te lezen, maar deze geinvesteerde tijd verdient u dubbel en dwars terug wanneer u daadwerkelijk aan de slag gaat met de Keukenplanner.