IKEA Spoelbak en IKEA Kranen

Welke Keuze is er voor een Ikea Spoelbak?

Bij Ikea zijn verschillende spoelbakken en keuken mengkranen te verkrijgen. De materialen van de spoelbakken zijn keramiek (zwart), porselein (wit) en roestvrij staal. De voordeligste spoelbak heet Fynidg en kost slechts €19,95. Sommige spoelbakken zullen een kraan gat achter de spoelbak krijgen en andere in de spoelbak zelf. Wat spoelbakken betreft kunt u kiezen uit de materialen keramiek en roestvrij staal. Een Ikea spoelbak heeft standaard 25 jaar garantie. Op de keuken mengkranen heeft u standaard 10 jaar garantie.

Bredskar Spoelbak verzonken in Stenen Werkblad

Een Ikea Spoelbak op het werkblad of verzonken?

U kunt ervoor kiezen om uw spoelbak te laten verzinken in het werkblad. Dit wordt in de fabriek gedaan en dit kan daarom alleen in combinatie met een Personlig maatwerkblad. Naast het feit dat de meeste mensen een verzonken spoelbak mooier vinden, heeft het als voordeel dat u geen opstaand randje van de spoelbak heeft op uw werkblad. Dit zorgt ervoor dat u vocht en vuil gemakkelijk van uw ikea aanrechtblad de spoelbak in kunt vegen.

IKEA Kranen

Er is een groot assortiment IKEA kranen. Zo heeft IKEA kranen voor de keukens, maar ook voor badkamers. Het verschil in deze kranen zit hem in de hoogte vanaf de spoelbak en de stijl. Alle kranen van IKEA zijn mengkranen. Dit houdt in dat deze zowel warm als koud water knoppen hebben. IKEA verkoopt geen kranen met alleen een koud water aansluiting. Daarnaast heeft IKEA ook geen muurkranen. De gaten voor de IKEA kranen zijn universeel, namelijk 3,5 cm. Deze komen in sommige gevallen achter uw spoelbak en in sommige gevallen in het RVS van uw spoelbak.

IKEA biedt ongeveer 20 verschillende keuken mengkranen aan. Op alle kranen krijgt u 10 jaar garantie. Daarnaast hebben alle kranen een speciale techniek voor de duurzaamheid. Ze verbruiken minder water dan traditionele kranen. Op deze manier draagt u bij aan een beter milieu en bespaart u ook geld op uw water kosten. De IKEA kranen zijn over het algemeen erg voordelig. U heeft al een kraan voor € 19,95. De duurste kraan in het assortiment is €199,. Deze prijs is nog steeds erg voordelig wanneer je deze vergelijkt met soortgelijke kranen in de markt.