Over Ons

Keuken Kopen bij Ikea

Het begon allemaal tijdens een vakantie in Frankrijk. We hadden een boerderij gehuurd en met name de keuken beviel ons uitstekend. We zeiden tegen elkaar dat het waarschijnlijk een zeer dure keuken zou zijn, maar toen we goed keken, bleek het om een keuken van Ikea te gaan. Het betrof destijds nog een keuken van het systeem voor juni 2014; Faktum. Inmiddels heeft Ikea de mogelijkheden nog verder uitgebreid in het nieuwe keukensysteem; Metod. We zeiden tegen elkaar:

“Wanneer we keuken kopen wordt het een van de Ikea keukens”

In augustus 2014 hadden we een appartement aangeschaft voor de verhuur. Zoals voorgenomen, besloten we naar Ikea te gaan om daar een keuken te bestellen. Dit had echter meer om handen dan wij van te voren hadden gedacht. Er moest gewerkt worden met een zelf plan programma. Erg ingewikkeld allemaal zo op het eerste gezicht. De ingewikkeldheid bleek uiteindelijk best mee te vallen, maar het kostte ons wel behoorlijk wat tijd. Tijd die met meer kennis vooraf, bespaard kan worden. Wij hebben ons dan ook tot doel gesteld om mensen beter te informeren wanneer zij een keuken bij Ikea willen aanschaffen.

Uiteindelijk hebben we nu al vier Ikea keukens aangeschaft en hebben we behoorlijk wat ervaring opgedaan in het proces van een keuken kopen. Deze ervaringen en kennis delen we graag op deze website.

Blijf op de hoogte en Schrijf je in Voor onze Nieuwsbrief!

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste tips en Kortingsacties?